محل تبلیغات شما
آموزش کار با فرهای قنادی  (فرهای شیرینی پزی) ممتاز شریفی اصلی

اموزش کار با فر قنادی ممتاز شریفی اصلی

با عرض ادب و احترام خدمت خریداران محترم

آموزش تابلو برق دستگاه:
1 - لامپ های راهنما (Lead Lamps) :
در بالای تابلو برق دستگاه دو لامپ شمعی مشاهده می کنید که روشن بودن آنها نمایانگر باز بودن کلید اصلی سیستم است.

2 - زمان سنج (Timer) :
زمان لازم برای پخت محصول بر حسب دقیقه به تایمر داده می شود. پس از سپری شدن مدت زمان لازم، زنگ شروع به نواختن می کند. مادامی که کلید زنگ خاموش نشده یا درب دستگاه باز نشود، زنگ از کار نمی افتد.

3 - کنترل دما (Heat Controller) :
دمای مورد نیاز برای پخت محصول به کنترل حرارت داده میشود. محدوده ی عمل دستگاه از 50 درجه سانتی گراد تا 450 درجه سانتی گراد می باشد که با دقت خوبی دما کنترل خواهد شد. در جدول زیر دمای مورد نیاز برای پخت انواع شیرینی را مشاهده می کنید:

دمای مورد نیاز برای پخت انواع شیرینی

4 - کلید زنگ (Alarm Switch) :
با باز نمودن این کلید زنگ در مدار قرار می گیرد.

5 - کلید گردونه (Revolving Switch) :
با باز نمودن این کلید، هنگام بستن درب کابین، گردونه شروع به گردش می نماید.

6 - کلید دمنده ی هوای گرم (Heater Switch) :
با باز نمودن این کلید سیستم دمنده هوای گرم شروع به کار نموده و باعث ایجاد جریان هوای گرم داخل کابین خواهد شد.

7 - کلید مشعل (Heater Switch) :
با باز نمودن این کلید جریان برق مشعل وصل می شود.

8 - کلید دستگاه (Main Switch) :
با استارت نمودن این کلید، برق کلیه سیستم های عمل کننده تامین می گردد. در صورت قطع برق شهر، دستگاه مجددا بایستی استارت شود.

9 - ولتمتر (Voltmeter) :
ولتاژ ورودی تابلو برق را نمایش می دهد.


دستور العمل :
پانزده دقیقه قبل از گذاشتن قفسه داخل کابین، مشعل و فن کوئیل را روشن نموده تا کروه دستگاه به اندازه ی کافی گرم شود. لازم به توضیح است در این حین دمنده ی هوای گرم باید روشن باشد. پس از سپری شدن زمان فوق، درب کابین را باز و قفسه را در محل مخصوص خود قرار داده، درب کابین را ببندید و دمای لازم را به کنترل حرارت بدهید. زمان لازم را با استفاده از تایمر تنظیم کنید و کلیه کلیدهای کنترل را در حالت باز قرار دهید.
پس از اینکه زنگ به صدا درآمد، محصولات داخل کابین را ملاحظه و در صورت آماده بودن درب کابین را باز کنید تا گردونه متوقف گردد. گردونه را خارج کنید. دستگاه آماده شارژ قفسه بعدی می باشد.

نکات :
دستگاه شما دارای دو قفسه می باشد که همواره یکی از آن ها داخل کابین و دیگری آماده پر شدن است.

هر شش ماه یکبار واسکازین گیربکس دستگاه (روی سقف) کنترل کرده و در صورت وم اضافه کنید.

هر ماه یکبار بلبرینگ کف کابین را گریسکاری کنید.

لازم به تذکر است که سیستم های هوا دم، گردونه و زنگ، با باز شدن درب کابین از کار می افتد و گردونه درست مقابل درب قرار میگیرد و با بسته شدن درب کابین، سیستم ها مجددا به کار می افتند.

کیک و شیرینی

فر قنادی 8 دیس ممتاز شریفی با ظاهری جدید

فر قنادی 16 دیس ممتاز شریفی با ظاهری جدید

فر قنادی (فر شیرینی پزی) 32 دیس نما

باز ,دستگاه ,درب ,کابین ,کار ,زنگ ,کابین را ,نمودن این ,با باز ,switch با ,باز نمودن

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بازاریابی وفروش Kimberly's collection micolmechec Genevive's blog وبلاگ سایت نیازمندی پیام سرا همه زندگیم فاصله ها گوناگون Clara's style Lisa's life